Termékválaszték

FÜRDŐK VILÁGA – fedezze fel álmai fürdőszobáját.

Fedezze fel a FÜRDŐK VILÁG-át! Rengeteg megvalósítható ötlet, több mint 25 minta fürdőszoba, közel 500 négyzetméter kiállítási területen. Akár kis fürdőszobák, akár a standard méretűek falba építhető rendszerekkel vagy nagyvonalú fürdőszobák dupla mosdóhellyel, hidromasszázs káddal, zuhanypanellal és bidével - nálunk teljes választékot talál.

Mesébe illő választék

A FÜRDŐK VILÁGA számos neves gyártó különleges formatervezésű termékeit forgalmazza különböző árkategóriában. A kerámiától, a csaptelepeken, fürdőszobabútorokon, zuhanykabinokon át a fürdőszobai kiegészítőkig minden megtalálható.

A kiválasztott termékből éppen nincsen készlet? Szívesen megrendeljük Önnek! A szállítási idő néhány hét.

Megoldások kis fürdőszobára

Kiállításunkban kis fürdőszoba megoldásokat is bemutatunk, és nem feledkeztünk el a tetőtérről sem. Csodálkozni fog, hogy 3,5 négyzetméter milyen nagy lehet! Egy kis fürdőszoba is nagyon kényelmessé válhat, hiszen egy hajtogatható, több részes kádparaván segítségével a kádból élményzuhany válhat. Fedezze fel a FÜRDŐK VILÁGÁN a helytakarékos kisbútorokat - hogy a "kicsi" is nagy legyen!

Csempestúdió

Szeretné, ha a kiválasztott csempék a lehető legjobb térhatást keltenék? A FÜRDŐK VILÁGÁN megtekintheti vezető csempegyártók mintatábláit fali- és padlólapokkal, bordürökkel sokféle színárnyalatban. Fedezze fel a FÜRDŐK VILÁGÁN, hogyan néznek ki a csempekombinációk lerakva! Polírozott és matt greslapok, üvegmozaikok, terracotta, ismert olasz és spanyol csempegyártók modern csempéi, természetes kövek, mint pl. antik márvány, gránit széles választéka csak részben tükrözi óriási szortimentünket.

 

Bízzon a szakértelemben, tapasztalatban és szolgáltatásban - mindent egy kézből!

 

Megépítjük álmai fürdőszobáját.

 

FÜRDŐK VILÁGA. MINDEN ÉS MÉG TÖBB A FÜRDŐSZOBÁBA.

 

Vissza Vissza az oldal elejére Nyomtatható változat